Detingut pels Mossos

Ingressa a la presó un home que va robar amb violència a deu comerços de Sabadell

  • En la majoria dels casos, va intimidar amb un ganivet els treballadors per sostreure els diners de la caixa enregistradora

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un home de 38 anys com a presumpte autor de deu robatoris amb violència i intimidació, un dels quals en grau de temptativa, en comerços de Sabadell (Vallès Occidental). Dimecres, a les 17.30 h, es va rebre l’alerta per un robatori violent en una fleca de l’avinguda Matadepera de Sabadell. Un home va intimidar verbalment la treballadora, sense aconseguir sostreure res.

Pocs minuts després, relaten des de Mossos, es va tenir coneixement d’un altre atracament en un supermercat del carrer Ronda de Collsalarca, a prop del primer incident. En aquest cas, el mateix individu va amenaçar i va intimidar el treballador i es va emportar diners de la caixa enregistradora. Agents de la policia catalana es van desplaçar llavors al lloc dels fets i, una vegada assegurats que cap persona havia resultat ferida, van iniciar la recerca de l’autor.

Els agents van poder localitzar, poc abans de les 18 h, un home al carrer de Vosges que coincidia plenament amb la descripció facilitada per les víctimes. En el moment de la detenció l’home portava a sobre els diners sostrets. Els Mossos també van trobar a l’edifici on s’intentava amagar dos ganivets i els van intervenir preventivament per si podien estar relacionats amb altres fets.

Vuit robatoris més

Notícies relacionades

El detingut també se’l relaciona amb vuit robatoris amb força en establiments comercials comesos en diferents dies, cinc al gener i tres al febrer. En la majoria dels fets, l’autor va intimidar les víctimes amb una arma blanca i els va sostreure els diners de la caixa enregistradora. El detingut va passar a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, que va decretar presó.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO