A l’antiga fàbrica Artèxtil

Salut preveu que el grau d’Infermeria de Sabadell arrenqui el curs vinent amb 75 places

Els estudis, que depenen de la UAB, es faran en col·laboració amb l’hospital Parc Taulí

Salut preveu que el grau d’Infermeria de Sabadell arrenqui el curs vinent amb 75 places

Albert Segura / ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha assegurat que la previsió del departament és iniciar el grau d’Infermeria a Sabadell (Vallès Occidental) el curs 2022-2023. El primer curs arrencaria amb 75 alumnes, que dependrien de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha afegit Argimon.

D’aquesta forma es dona resposta a la petició per acollir aquest tipus d’estudis en col·laboració amb l’hospital Parc Taulí, i la voluntat de fer ús de les instal·lacions de l’antiga fàbrica Artèxtil.

«Intentarem que siguin 75 places per al curs 2022-2023, començant aquest any, amb la UAB i el Parc Taulí», ha expressat Argimon. D’aquesta forma es reforça un sector com el sanitari en plena pandèmia, aprofitant l’entesa entre administracions i institucions.

Hospital subcomarcal Ernest Lluch

Argimon també ha reiterat el compromís de Salut en la projecció de l’hospital subcomarcal Ernest Lluch, previst als terrenys de l’antiga Redosa, a Montcada i Reixac.

Notícies relacionades

El conseller ha assegurat que abans que res s’han de resoldre aspectes administratius amb els ajuntaments, cosa que donarà pas a un procés de cinc anys de construcció i equipament per poder posar-lo en marxa, i que dependrà del Taulí: «És al mapa i tindrà una inversió de 50 milions d’euros», ha assegurat.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell