Urbanisme

Aprovat el projecte de l’escola de restauració a la Sallarès Deu de Sabadell per 4,5 milions

La junta de Govern Local ha acceptat inicialment que el conjunt arquitectònic ubicat al barri de Gràcia aculli el ‘Centre d’Innovació Social i Tecnològic’

Aprovat el projecte de l’escola de restauració a la Sallarès Deu de Sabadell per 4,5 milions

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern Local de Sabadell (Vallès Occidental) ha aprovat aquesta setmana el projecte per convertir una de les naus de la fàbrica Sallarès Deu en l’escola de restauració denominada Centre d’Innovació Social i Tecnològic. El pressupost d’execució s’aproxima als 4,5 milions d’euros i les obres duraran 16 mesos.

L’objectiu principal del projecte consisteix en la rehabilitació integral de l’edifici situat al carrer Cellers 69, a fi d’adaptar-lo als nous requeriments funcionals, normatius i de seguretat.

Aquesta actuació serà cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), dins de la línia d’actuació Espai d’Innovació per a la Cohesió Social per tal de promoure la inclusió, la cohesió social i lluita contra la pobresa, i suposa la regeneració física d’un edifici existent en una zona urbana, que ha de contribuir al desenvolupament regional i local.

Conjunt arquitectònic protegit

El conjunt fabril Sallarès i Deu és un edifici industrial, de caràcter singular i protegit pel Pla Especial de Protecció dels Bens arqueològics, mediambientals i arquitectònics de Sabadell.

Notícies relacionades

El formen quatre naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO