Millores municipals

Carrils bici, pulmó verd i tancament de vies: Sabadell inverteix gairebé 4 milions en l’espai públic

El Parc de les Aigües comptarà amb nous espais d’ombra, de passeig i de repòs

Carrils bici, pulmó verd i tancament de vies: Sabadell inverteix gairebé 4 milions en l’espai públic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern Local de Sabadell (Vallès Occidental) ha donat llum verda a tres projectes de millora de l’espai públic que suposaran una inversió total de 3.755.52 euros.

En primer lloc, s’ha aprovat la tercera fase de les obres del Parc de les Aigües, un pulmó verd de set hectàrees «amb l’aigua i el verd com a protagonistes». Segons el consistori, el parc comptarà amb nous espais d’ombra, de passeig i de repòs. Paral·lelament es plantaran 308 arbres nous. El pressupost per a aquesta nova fase del projecte és de 2,5 milions d’euros.

En segon lloc, s’ha donat llum verda a les obres dels carrils bici que connectaran Sabadell amb Sant Quirze del Vallès i Terrassa. La primera via permetrà enllaçar i completar la xarxa de mobilitat a la rambla d’Ibèria i ronda de Ponent des de la ronda de Castellar fins a la plaça del Mil·lenari. També es connectarà la via del passeig de Can Feu. Aquestes accions sumen un cost de 1.068.862 euros.

Notícies relacionades

Finalment, amb un pressupost de 151.462 euros, l’Ajuntament ja ha adjudicat les obres d’instal·lació de la tanca que delimitarà la via de la Renfe a Can Llong, aproximadament entre els carrers de Budapest i de Copenhaguen, per tancar les vies del tren a l’altura de la plaça Lisboa.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell