Delinqüència

Detingut ‘in fraganti’ amb una furgoneta que acabava de robar a Sabadell

El lladre va quedar detingut per un presumpte delicte de furt de vehicle i un altre de robatori violent a l’interior de domicili, però el jutge de guàrdia de Sabadell el va deixar en llibertat amb càrrecs

Detingut ‘in fraganti’ amb una furgoneta que acabava de robar a Sabadell
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut ‘in fraganti’ un home de 40 anys que circulava per Sabadell amb una furgoneta que acabava de sostreure després d’haver irromput la nit anterior en una vivenda per robar diners, segons ha informat la policia catalana.

Els fets van succeir el passat 29 d’abril, poc després de les 11:15 h, quan un home va avisar una patrulla de Mossos que li acabaven de sostreure el vehicle.

Els agents van localitzar el sospitós a pocs metres circulant pel carrer, així que van aprofitar que el semàfor es posava en vermell per donar-li l’alto.

Llibertat amb càrrecs

A l’interior del vehicle van trobar tres guitarres i un afinador de butxaca que el sospitós havia robat la matinada anterior d’un pis, en el qual va irrompre mentre el propietari dormia per exigir-li diners.

Notícies relacionades

El lladre va quedar detingut per un presumpte delicte de furt de vehicle i un altre de robatori violent a l’interior de domicili, però el jutge de guàrdia de Sabadell el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO