Incidències en temps real

Sabadell reforça la seguretat de la zona sud amb dues noves càmeres de videovigilància

  • Els dispositius s’han col·locat a la plaça de Picasso i a la cantonada del carrer d’Aribau amb el passeig d’Espronceda

  • Així es podran detectar possibles incidències en temps real, cosa que permetrà una actuació més àgil

Sabadell reforça la seguretat de la zona sud amb dues noves càmeres de videovigilància
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sabadell reforçarà la seguretat de la zona sud amb la instal·lació de dues noves càmeres de videovigilància, una a la plaça de Picasso i una altra a la cantonada del carrer d’Aribau amb el passeig d’Espronceda.

Segons el consistori, amb aquesta mesura es podran detectar possibles incidències en temps real i «actuar d’una manera més àgil». Així mateix, els dispositius «actuaran com a element de dissuasió» davant possibles comportaments incívics.

Les noves càmeres s’afegeixen a les que ja es van instal·lar al barri de Can Deu el desembre del 2019 i a les 10 que es van col·locar a finals del 2020 en diferents punts del polígon de Can Roqueta.

Els pròxims passos

El consistori continuarà instal·lant més dispositius de videovigilància en diferents punts de la ciutat. Es preveu que en els pròxims mesos es col·loquin càmeres en diversos punts de l’Eix Macià, del parc de Catalunya, en diferents espais de Can Puiggener i a la plaça Espanya.

«Treballem per reforçar la seguretat. Perquè la qualitat de vida dels nostres veïns passa perquè estiguin segurs al carrer, però també perquè s’hi sentin. I aquesta voluntat va en una doble línia: la instal·lació de càmeres a la via pública i la nova Divisió de Districte de Policia Municipal. Es tracta de tot un conjunt d’actuacions que estem introduint perquè la ciutadania de Sabadell estigui i se senti segura a tots els barris», explica l’alcaldessa, Marta Farrés.

Notícies relacionades

Les imatges captades per les càmeres s’envien a la central de comunicacions de Policia Municipal. Des d’allà es detecten totes les incidències en temps real i s’envia la informació a les unitats que hi ha al territori. Les imatges queden gravades i acompanyen les denúncies que es realitzin per les infraccions detectades.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell