VIOLÈNCIA MASCLISTA

El jutge eleva a cinc els processats per la violació múltiple de Sabadell

Se'ls ha imposat una fiança de 30.000 euros i l'obligació de comparèixer setmanalment al jutjat

zentauroepp32918635 juzgados sabadell170628192031

zentauroepp32918635 juzgados sabadell170628192031

1
Es llegeix en minuts
EFE

El jutge d’instrucció ha processat dos homes més com a possibles cooperadors necessaris de la violació múltiple d’una jove de 18 anys, el febrer del 2019 en una nau abandonada de Sabadell (Vallès Occidental), amb el que seran cinc els jutjats per l’agressió sexual.

En una interlocutòria, el titular del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell declara processats dos homes més que es trobaven a la nau on la jove va ser violada, tal com va establir l’Audiència de Barcelona, arran dels recursos de la Fiscalia i l’acusació particular.

D’aquesta manera, els dos nous processats, M.B i R.O. –als quals el jutge ha imposat una fiança de 30.000 euros i l’obligació de comparèixer setmanalment al jutjat–, aniran a judici com a cooperadors necessaris o còmplices d’un delicte d’agressió sexual.

L’Audiència va estimar que han d’anar a judici

El jutge va exculpar per falta d’indicis els dos homes, uns dels quals va ser identificat per la víctima com a autor material de l’agressió sexual tot i que les anàlisis de l’ADN no ho van corroborar, però l’Audiència va estimar que han d’anar a judici.

Notícies relacionades

L’agressió múltiple va passar la matinada del 2 de febrer del 2019, quan la víctima va ser abordada a la sortida d’un bar per un noi que la va agafar pel coll i se la va emportar per força a una nau abandonada que un grup de persones sense llar utilitzaven com a vivenda.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA