08 d’ag 2020

Anar al contingut

un suplement de gairebé 20.000 euros

Sabadell destina 135.000 euros a subvencionar projectes esportius de clubs i entitats

S'incrementa la dotació de la convocatòria com a mesura per lluitar contra els efectes de la Covid-19

El Periódico

Sabadell destina 135.000 euros a subvencionar projectes esportius de clubs i entitats

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat la convocatòria de les subvencions per a la promoció de l’esport, en la modalitat de promoció esportiva, per a l’any 2020, per un import màxim de 135.000 euros. 

La xifra és superior als 117.000 euros destinats l’any passat, ja que compta amb un suplement de 18.000 euros. Es tracta d’una de les mesures incorporades al pla de xoc ‘Sabadell després de la Covid-19’, amb l’objectiu de donar recolzament a les entitats esportives i contribuir a la reactivació del sector.

El termini d’execució de les activitats és entre l’1 de gener i 31 de desembre de l2020 i poden sol·licitar ajuts totes les entitats i clubs inscrits en el Registre Municipal d’Entitats que hagin organitzat activitats esportives. La convocatòria de l’any passat va beneficiar 46 projectes esportius, d’un total de 48 sol·licituds presentades.

Amb aquest augment de 18.000 euros es preveu poder contribuir a reactivar el sector, després de tres mesos d’inactivitat. El suplement també beneficiarà les línies de subvenció de les activitats de promoció de l’esport escolar i de les de promoció de l’esport femení, que s’aprovaran en els pròxims mesos.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Sabadell