positiu en cocaïna

Detingut 'in fraganti' un presumpte traficant de drogues a Sabadell després de cometre una infracció de trànsit

L'arrestat viatjava amb 352 grams de marihuana, 34 grams d'haixix, restes d'altres drogues sintètiques, una bàscula de precisió, un ordinador portàtil, una defensa elèctrica i una defensa extensible

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A les 01.00 hores d’aquest dijous dia 4 de juny, al carrer Tíbet de Sabadell, una unitat de la Policia Municipal ha detingut, a la via pública, un home de 59 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

Els agents l’han arrestat després que l’individu hagi comès una infracció de trànsit amb el turisme amb què anava. 

Els policies actuants li han realitzat la prova de drogotest i ha donat positiu en cocaïna. A més, al ser registrat el turisme en el qual viatjava es van localitzar 352 grams de marihuana, 34 grams d’haixix, restes d’altres drogues sintètiques, una bàscula de precisió, un ordinador portàtil, una defensa elèctrica i una defensa extensible. També portava 55 euros en efectiu. 

Per tots aquests motius, les forces de seguretat li han instruït les corresponents diligències judicials.

Notícies relacionades

Paral·lelament, entre les 00.00 i les 23.59 hores del dimecres 3 de juny del 2020, la Policia Municipal de Sabadell ha confeccionat un total de 22 denúncies per l’incompliment de les restriccions imposades per l’estat de l’alarma.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Drogues Sabadell