53 denúncies en un dia

Un home de 69 anys cau des d'un balcó a Sabadell

El SEM el va traslladar a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat per a la seva valoració i exploració clínica però les causes de l'accident encara es desconeixen

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

2
Es llegeix en minuts
A.R.

A les 12.14 hores del dimarts 12 de maig, al carrer Galcerán de Pinós, la Policia Municipal de Sabadell va ser informada que un home de 69 anys havia caigut des d’un balcó interior de la seva vivenda per causes desconegudes i que requeria assistència sanitària per diferents ferides sagnants. 

Una ambulància del SEM el va traslladar a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat per a la seva valoració i exploració clínica. Per rescatar-lo van intervenir-hi dues ambulàncies del SEM, dues dotacions del cos de Bombers de la Generalitat, dues unitats del cos dels Mossos i una unitat de la Policia Municipal.

Aquest veí no va ser l’única persona ferida per una caiguda. També aquest dimarts passat, el SEM i la Policia Municipal de Sabadell van auxiliar un home de 54 anys que va caure accidentalment a la via pública, a l’avinguda Onze de Setembre amb el carrer de Sant Isidre; i un avi de 78 anys, que va ensopegar a la carretera de Prats amb el carrer de Josep Aparici. El primer va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí i el segon, a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat.

Fuita de monòxid de carboni

A les 15.00 hores de dimarts, al carrer d’Indústria, la Policia Municipal de Sabadell va ser alertada d’una possible fuga de monòxid de carboni dins d’un pàrquing quan uns operaris realitzaven tasques de reparació del desguàs d’un pou cec. 

Com a conseqüència d’aquest fet, dos operaris van requerir l’assistència d’una ambulància del SEM per inhalació lleu de monòxid de carboni i un tercer operari, un home de 47 anys, va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. 

D’acord amb les inspeccions realitzades pel cos de Bombers de la Generalitat, sembla que a l’interior de la instal·lació que calia reparar es va acumular monòxid de carboni. Finalment, l’establiment comercial adjacent i el pàrquing es van tancar provisionalment a l’espera de tornar a reunir els requisits necessaris de salubritat. 

53 denúncies

Entre les 0.00 h i les 23.59 hores del dimarts 12 de maig el 2020, la Policia Municipal de Sabadell va acumular un total de 53 denúncies per l’incompliment de les restriccions imposades per l’estat d’alarma.

Notícies relacionades

També destaca el decomís de 382 plantes de marihuana en un immoble del carrer Bonavista; i un delicte contra la seguretat viària per alcoholèmia positiva d’un conductor de 40 anys que va donar 0,67 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l).

Més notícies de Sabadell