per controlar el compliment de la normativa

La Policia Municipal de Sabadell utilitzarà drons per vigilar el confinament

La mesura es durà a terme en zones específiques de la ciutat, que compten amb espais amplis i difícils de controlar en la seva totalitat des de terra, com els grans parcs urbans, els entorns naturals i el riu Ripoll

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

imagen-de-archivo-de-dos-agentes-de-la-polici-a-municipal-de-sabadell-pol-mun-de-sabadell 5 570x340

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En línia amb les mesures aprovades per altres municipis catalans, com Parets del Vallès, en l’ús de vehicles aeris no tripulats durant el confinament, la Policia Municipal de Sabadell utilitzarà drons per vigilar que es respectin les restriccions a la mobilitat derivades de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de coronavirus.

Concretament, la mesura es durà a terme en zones específiques de la ciutat i que compten amb espais amplis i difícils de controlar en la seva totalitat des de terra, com grans parcs urbans, els entorns naturals i el riu Ripoll.

Aquest mecanisme de vigilància addicional començarà en els pròxims dies, quan els agents hagin rebut l’entrenament específic per utilitzar els drons, ja que s’ha comptar amb una titulació per pilotar-los.

Més de 300 denúncies

Des del diumenge 15 de març, s’han interposat 358 denúncies per desobediència o per no respectar les restriccions decretades pel Govern espanyol. D’aquestes, 44 es van interposar dilluns.

D’altra banda, des de dimarts passat les banderes de l’edifici consistorial onegen a mig pal en senyal de dol per les víctimes del coronavirus i en solidaritat amb les seves famílies, així com amb el conjunt d’afectats pel Covid-19. Així es va decidir en la junta de portaveus de dilluns.

Notícies relacionades

Així mateix, es va aprovar la mesura que cada dia a les vuit del vespre s’il·lumini la Torre de l’Aigua, com a recolzament a la tasca que estan fent els professionals sanitaris.

Més notícies de Sabadell