NOVA AGRESSIÓ

Denuncien una nova agressió per part de l'equip de seguretat de la discoteca Waka Sabadell

Segons ha avançat 'El món a RAC1', un jove de 22 anys va patir una agressió diumenge passat

zentauroepp50820054 waka sabadell191109190431

zentauroepp50820054 waka sabadell191109190431

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pol Langa, un jove de 22 anys, ha denunciat a El món a RAC1 que cap a les 6 de la matinada de diumenge va patir una agressió per part dels vigilants de seguretat de la discoteca Waka Sabadell.

Langa ha relatat que anava acompanyat d’un amic i de la seva parella i que, a l’anar al guarda-roba a buscar les seves coses per marxar, es va formar un tap de gent perquè hi havia una porta mig tancada. Va ser llavors quan, a l’intentar sortir per una altra porta, va topar amb un agent de seguretat que, segons ha explicat el jove, els va agafar del coll i el va encastar a la paret.

«Vaig reaccionar intentant treure-me’l de sobre com vaig poder, i després d’empènyer-lo vaig rebre un cop de puny que em va deixar atordit», ha explicat a ‘El món a RAC1’. Llavors, altres vigilants s’hi van sumar, el van colpejar i el van treure fora del local «a la de tres». «L’informe mèdic diu que tinc contusions, una hemorràgia en un ull, és superficial però el tinc tot vermell, i que tinc cops al cap i alguna rascada a l’esquena», ha relatat.

Més denúncies

Langas ha explicat que ha denunciat l’agressió als Mossos. No és la primera denúncia que rep la discoteca.  El novembre del 2019, la Generalitat va anunciar que volia denunciar la discoteca Waka, ubicada al terme de Sant Quirze del Vallès per, presumptament, haver impedit l’entrada d’un jove a causa del seu color de pell.

Notícies relacionades

La de novembre era la novena denúncia racista relacionada amb aquesta discoteca, ja que a l’agost l’entitat SOS Racisme va explicar que ja havia rebut nou denúncies relacionades amb aquesta discoteca des del 2017.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA