PER A FAMÍLIES VULNERABLES

Unes 60 persones amb dificultats econòmiques es graduen la vista gratis a Sabadell

Es tracta de la iniciativa 'Mirada Solidària', una col·laboració entre la Fundació Multiópticas i Creu Roja

Dels beneficiaris, una quinzena són nens, que rebran les ulleres noves en unes quantes setmanes

efzva6-xuamto6r

efzva6-xuamto6r

1
Es llegeix en minuts

Unes 60 persones, usuàries i participants de projectes de Creu Roja Sabadell (Barcelona), amb dificultats econòmiques, s’han graduat la vista a la seu de l’organització humanitària a la localitat vallesana, i rebran unes ulleres de forma gratuïta.

Es tracta de la iniciativa ‘Mirada Solidària’,una col·laboració entre la Fundació Multiópticas i Creu Roja perquè «hi hagi un alleujament per a les economies domèstiques» de les famílies, ha explicat el responsable de campanyes de la Creu Roja, Fernando Cuevas.

Dels més de 60 beneficiaris, una quinzena són nens i en el període d’entre dos i tres setmanes rebran les ulleres muntades i noves que «han escollit ells mateixos, amb l’assessorament del personal de Multiópticas» de la ciutat, ha indicat Cuevas.

Notícies relacionades

És la segona vegada que es duu a terme la campanya a Catalunya, l’octubre del 2011 es va fer, tal com ha remarcat Cuevas, «una prova pilot a Barcelona» i arran d’aquesta experiència s’ha replicat per Espanya i s’espera continuar fent-la, alhora que ha recordat que amb la iniciativa es contribueix a un dels objectius de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

El soci de Multiópticas a Sabadell, Josep Maria Porta, ha dit que és l’acció número 29 que duu a terme la fundació, de les quals 20 han sigut amb l’entitat humanitària i les altres nou de caràcter nacional i internacional.