VALORACIÓ DEL MANDAT

Maties Serracant defensa la pancarta en recolzament dels presos independentistes de l'Ajuntament de Sabadell

L'alcalde de Sabadell recorda que la decisió de penjar-la està avalada per 20 dels 27 regidors del ple

foto 3419183

foto 3419183

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcalde de Sabadell en funcions, Maties Serracant, afirma que la pancarta de l’Ajuntament que exigeix l’alliberament dels presos independentistes "reflecteix el compromís majoritari dels sabadellencs". L’alcalde ho ha dit en una roda de premsa de balanç del mandat en la qual ha recordat que el símbol "defensa la democràcia i els drets fonamentals".

Així mateix, ha advertit que 20 dels 27 regidors del ple van votar a favor de penjar-la a la Casa de la vila. Serracant ha fet aquestes declaracions després que divendres passat, la cap de llista del PSC i futura alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, obrís la porta a retirar el cartell. "No som independentistes i serem conseqüents amb la nostra ideologia", va afirmar Farrés després de firmar un acord de govern amb Podem.

Valoració del mandat

Maties Serracant, s’ha mostrat "molt satisfet" del treball que l’Executiu quadripartit (ERCUnitat pel CanviCrida per Sabadell Guanyem Sabadell), ha dut a terme en els últims quatre anys a la ciutat i ha assenyalat que va deixant un Ajuntament "molt més preparat" i amb una "elevada capacitat de finançament".

Notícies relacionades

L’alcalde no ha entrat a valorar per què els resultats electorals del 26-M no han correspost aquesta bona gestió i s’ha limitat a dir que "potser el govern s’ha concentrat molt a executar i poc a explicar el treball fet".

Més notícies de Sabadella l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA