02 d’abr 2020

Anar al contingut

ABUSOS SEXUALS EN GRUP

L'Audiència de Barcelona decreta presó per a un altre dels nou detinguts per la violació múltiple de Sabadell

L'instructor havia decidit deixar-lo en llibertat, però s'ha estimat un recurs de l'acusació particular i la fiscalia, i s'ha dictat ordre de detenció

L'investigat no només no va ajudar la víctima, sinó que "va ajudar a crear la intimidació ambiental que va facilitar l'execució de les agressions"

ACN

L'Audiència de Barcelona decreta presó per a un altre dels nou detinguts per la violació múltiple de Sabadell

L’Audiència de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per a un altre dels nou detinguts per la violació múltiple al barri de Can Feu de Sabadell, J. B.

El jutge d’instrucció havia decidit inicialment deixar-lo en llibertat, però l’Audiència ha estimat un recurs de l’acusació particular i de la fiscalia i ha dictat una ordre de recerca i detenció.

El tribunal constata que l’investigat era present al local quan un altre home va portar la noia per la força i ​​ell i dos individus més la van violar en una estança contigua.

L’investigat no només no va ajudar la víctima, sinó que l’Audiència considera que la seva presència "va ajudar a crear la intimidació ambiental que va facilitar l’execució de les agressions" i que va fer que la noia ni tan sols es plantegés la fuga.

Sense residència legal ni arrelament

J. B. té una ordre de detenció i no té residència legal. Segons l’Audiència, tampoc té arrelament, ja que treballa quan pot en la construcció i recull xavalla. És per això que creu que existeix un "altíssim risc de fuga". El tribunal pren aquesta decisió per majoria però amb un vot particular en contra.

Per aquesta causa hi ha un altre home a la presó, M. A., ja que se’l considera un dels tres autors de les violacions. Els altres set detinguts estan en llibertat, però un d’ells, K. O., no s’ha presentat a les compareixences periòdiques fixades pel jutge i hi ha una ordre de recerca contra ell.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ajuntaments