A MATARÓ

Detingut un nou sospitós de la violació múltiple de Sabadell

La policia buscava l'individu des de principis de febrer, després de ser identificat per un altre arrestat

nave-industrial-abandonada-calle-germans-farguell-sabadell-15493540619271

nave-industrial-abandonada-calle-germans-farguell-sabadell-15493540619271

1
Es llegeix en minuts
Albert Segura

La policia local de Mataró va detenir aquest dimecres a la tarda un home sospitós d’haver participat en la violació múltiple ocorreguda a Sabadell a començaments de febrer. Es tracta d’un individu que hauria sigut identificat per part d’un dels primers detinguts en la seva declaració de principis de febrer, i per això estaria en busca i captura des d’aleshores.

L’atac es va produir la matinada del 3 de febrer, quan la noia, de 18 anys i veïna de Sabadell, tornava a casa després d’haver sortit a prendre una copa amb uns amics pel centre de la capital vallesana. Un home la va assaltar i la va conduir fins a una antiga sucursal bancària al barri de Can Feu, on, segons va declarar la víctima davant del jutge, va ser atacada sexualment per unes tres persones.

Fins ara, s’havien detingut vuit persones, dues de les quals van ingressar a la presó. No obstant, les analítiques d’ADN van confirmar que un dels detinguts no hauria participat activament en la violació, i per això el van deixar en llibertat amb mesures cautelars, entre les quals hi figuren presentar-se davant del jutge de manera periòdica, entregar el passaport i no sortir del territori estatal.

Notícies relacionades

Tot i així, la investigació es manté oberta, i aquest dimecres a la tarda la policia local de Mataró va localitzar i va identificar el novè sospitós, i va procedir a la seva detenció i el seu trasllat a dependències dels Mossos d’Esquadra, on va passar la nit. Aquest dijous està previst que declari davant del titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell, que és qui ha assumit la investigació, on haurà de declarar davant del magistrat i sotmetre’s a una roda de reconeixement.

Mentrestant, segueix en parador desconegut un dels detinguts prèviament, que després de ser posat en llibertat es va saltar la mesura cautelar establerta pel jutge de presentar-se periòdicament davant del jutge.

Temes:

Violacions