Article 155

Sabadell rebutja la presència en actes públics de representants del "Govern d'excepció"

L'Ajuntament mostra la seva disconformitat amb la visita d'Enric Millo a la inauguració de l'estació de Sabadell Centre

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

 L'Ajuntament de Sabadell ha rebutjat la presència, en actes públics a la ciutat, de representants del "Govern d'excepció", després que aquest dilluns hagin inaugurat la reobertura de l'estació de Sabadell Centre el secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Vivenda, Julio Gómez-Pomar, i el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, entre d'altres.

 El consistori ha expressat en un comunicat la seva absoluta disconformitat amb aquesta visita de membres del "Govern d'excepció com a conseqüència de l'aplicació de l'article 155" i davant l'empresonament dels que, a parer seu, són els representants legítims del Govern de la Generalitat i de la societat catalana.

 Ha compartit el rebuig expressat pels ciutadans que des de primera hora d'aquest dilluns s'ha concentrat en un dels accessos a la infraestructura per protestar per la seva presència a Sabadell.

Notícies relacionades

 El Govern municipal ha recordat que l'adaptació de l'estació és "una llarga reivindicació de la ciutat, que s'ha exigit des de diferents entitats i col·lectius" durant 20 anys, tot i que ha celebrat que finalment la població pugui gaudir d'una estació accessible i moderna, motiu pel qual ha anunciat que en les pròximes setmanes farà un acte per celebrar-ho.

 Ha criticat les demores de Renfe durant el període d'obres i "l'incompliment sistemàtic" que consideren que ha provocat afectacions durant la seva execució, que s'ha allargat durant gairebé nou mesos.