Educació

El Col·legi d'Advocats de Sabadell formarà els professors sobre violència de gènere

L'objectiu és dotar als docents d'eines per prevenir i assessorar en aquesta temàtica

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell ha organitzat un curs contra la violència de gènere dirigit principalment al professorat de secundària. L'organisme ha destacat que es tracta d'un curs pioner i que arrencarà el 13 de febrer, amb 15 hores de classes repartides en cinc sessions que es desenvoluparan els dimarts.

La formació, que està homologada per la Conselleria d'Ensenyament i serà gratuïta, no només està enfocada cap a la docència, sinó també cap als professionals que tenen contacte amb aquesta realitat social, i porta per títol 'Aspectes jurídics i pràctiques de la violència masclista'.

L'objectiu és formar professors que habitualment afronten aquest tipus de situacions entre els seus alumnes perquè, amb aquest curs, puguin obtenir eines per prevenir i assessorar en aquesta temàtica.

Notícies relacionades

El contingut del curs, impartit per una magistrada, una agent dels Mossos d'Esquadra, una psicòloga, una filòloga i un advocat, entre d'altres, tractarà diverses matèries com la identificació de les conductes delictives, protocols d'actuació en cada cas, detecció de situacions de violència masclista i l'ús d'un llenguatge integrador i d'igualtat.

Més notícies de Sabadell