Festival

Quimi Portet, Bigott i Za!, primeres confirmacions per a l'Embassa't Sabadell

El Festival Independent del Vallès arriba a la seva 8a edició amb nova ubicació a Can Marcet però "mantenint tota l'essència original"

foto quimi1

foto quimi1

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

Quimi Portet, presentant ‘Ós Bipolar’, Bigott, que toca per primera vegada a la ciutat, i Za!, el duo experimental que acaba de fer gira per tot el món, són els primers noms confirmats per al cartell de la 8a edició de l'Embassa’t, el Festival Independiente del Vallès que tindrà lloc entre el 9 i el 12 de juny a Can Marcet de Sabadell.

L'organització, que donarà a conèixer els pròxims grups aviat, assegura que, malgrat el canvi d'ubicació, “ens contínua movent el mateix esperit que el primer dia: donar autèntic sentit a la paraula 'festival' i vestir Sabadell, encara que sigui només per unes hores, de música i alegria sense parar”.

En aquest sentit, continuen, l'objectiu és reivindicar “espais, música, maneres d'oci diferents, cultura i filosofia. Todo això amb un pensament positiu que vol encomanar el bon humor i la passió per la música des dels més petits als més grans”. Per això, el programa busca sempre oferir el màxim d'estils possibles i acompanya els concerts principals amb activitats paral·leles per a tots els públics.

Notícies relacionades

La inauguració de l'Embassa’t es realitzarà el 20 de maig amb una festa de presentació al Mirador del Museu del Gas, amb un concert exclusiu del Petit de Cal Enric. Els abonaments per al festival tindran un preu de 25 euros. El dissabte, 11 de juny, s'oferirà una programació familiar i tallers amb el Petit Embassa’t a un preu reduït.

Més notícies de Sabadell