Loteria

El cuponàs de l'ONCE deixa 12 milions d'euros a Sabadell i Sant Quirze del Vallès

El sorteig entrega un gran premi de nou milions d'euros i 102 cupons premiats amb 30.000 euros cada un

1
Es llegeix en minuts
ACN / EUROPA PRESS / SABADELL

El cuponàs de l'ONCE reparteix més de 12 milions d'euros a Sabadell i Sant Quirze del Vallés, amb un premi gran de nou milions d'euros i 102 cupons premiats amb 30.000 euros cada un. Així, el premi principal, amb el número 62.251 s'ha venut al quiosc de l'avinguda Barberà de Sabadell i gairebé seixanta cupons han sigut repartits a l'empresa tèxtil Italco de Sant Quirze del Vallès, filial d'Ermenegildo Zegna. .

Marcelino Martínez, treballador de l'ONCE, ha sigut qui ha distribuït el cuponàs dels nou milions. Martínez és venedor des de fa 28 anys i ja havia repartit aquest gran premi una vegada abans.

José Antonio Morcillo, director de l'ONCE a Sabadell, destaca la seva alegria perquè la sort hagi recaigut en un “barri treballador de Sabadell” i està segura “que els anirà molt bé per a la seva economia domèstica”.

MILLOR VENEDORA 2015

Aquesta mateixa setmana, l'ONCE havia seleccionat com la millor venedora de tot Catalunya Montserrat Ferrer, amb punt de venda a Sabadell. També ha sigut seleccionada com una de les millors entre els 22 milions amb què compta l'organisme a tot Espanya, al reconèixer "el seu esforç i el bon servei als clients".

La dona fa 30 anys que ven productes de joc de l'organització i entre els mèrits "quantitatius" per estar seleccionada hi ha les vendes realitzades així com les fetes a través del terminal punt de venda.

Notícies relacionades

L'ONCE té en compte també elements qualitatius com l'exposició dels anuncis, el bon servei, l'excel·lència en l'atenció al públic i les iniciatives dels venedors, entre altres.

Més notícies de Sabadell a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA