Elisabet Carnicé, pregonera de la festa major de Sabadell

La companyia Brodas Bros serà la protagonista de l'espectacle inaugural

Elisabet Carnicé, presentadora de ’Quarts de nou’ (Canal 33).

Elisabet Carnicé, presentadora de ’Quarts de nou’ (Canal 33). / TV3

1
Es llegeix en minuts
M. C / Sabadell

La periodista natural de Sabadell,Elisabet Carnicé, serà l'encarregada de donar el tret de sortida oficial a lafesta major de la seva ciutat natal el 6 de setembre. Des del balcó de l'Ajuntament, a la plaça de Sant Roc, la presentadora del programa de l'actualitat castellera “Quarts de nou” delCanal 33convidarà  tots els seus conciutadans a disfrutar de les festes. 

A més, com sempre, el pregó de la festa anirà precedit de tots els preparatius per rebre la gran celebració de la ciutat. A dos quarts de vuit del vespre, la cercavila de gengants i capgrossos començarà el seu recorregut al carrer de Sant Isidre, fins a arribar a la plaça de Sant Roc, on també a la mateixa hora tindrà lloc el tradicionalBall del Rodet, organitzat per laColla de Bastoners de Sabadell.

Cap a un quart de nou del vespre, els Castellers de Sabadell aixecaran els pilars d'inici de festa i poc després elBall de Diables començarà la seva cercavila des de la plaça Sant Jaume fins a arribar, també, a la plaça de Sant Roc. A les 9, el torn serà per al pregó i Elisabet Carnicé, que amb la seva intervenció donarà inici als quatre dies de festa a la ciutat.

Notícies relacionades

Finalment tindrà lloc l'espectacle inaugural, a càrrec de la companyiaBrodas Bros, comptant amb la col·laboració d'alumnes de l'Escola de Dansa Bots. Creada el 2006 pels germans Pol i Lluc Fruitós, aquesta companyia ha portat a tota mena d'escenaris del món el ritme del hip-hop i ha realitzat diverses gires per Orient Mitjà i Guinea Equatorial amb diversos espectacles i tallers.

Llegiu més informació sobre Sabadell a l'edició local