Opinió

Rubí tancarà l’estudi de satisfacció ciutadana amb tres grups de debat

Les trobades, segmentades en tres franges d’edat, se celebraran el 8, 9 i 15 de març

Rubí tancarà l’estudi de satisfacció ciutadana amb tres grups de debat

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha convocat tres ‘focus groups’ per a complementar les dades recollides a l’Enquesta Anual de Satisfacció 2022. Les sessions, que se celebraran aquest març, es dirigeixen a tres segments de població: entre 18 i 65 anys, majors de 65 i joves entre 14 i 18.

El ‘focus group’ és una metodologia qualitativa que permet extreure informació arran d’un debat dinamitzat. Així, les sessions s’estructuraran sobre un guió de preguntes que seguirà estrictament els blocs temàtics de l’enquesta, de manera que els grups aportin més informació sobre les raons dels resultats o altres dades útils.

Per tant, es tractarà la satisfacció de viure aRubí; els problemes que més preocupen la ciutadania; l’actuació de l’ajuntament i dels serveis municipals, i la valoració de l’equip de govern i l’alcaldessa.

Dates i assistència

Seran sessions d’assistència reduïda, d’entre 8 i 12 persones per grup, amb l’objectiu de facilitar la dinàmica del debat. El primer grup, de 18 a 65, serà el 8 de març de 18 a 20 h; el segon, més grans de 65, el 9 de març de 10.30 a 12.30 h, i l’últim, de 14 a 18 el 15 de març de 17.30 a 19.30 h.

Notícies relacionades

Per poder-hi assistir és necessari inscriure’s prèviament a través de l’adreça gabinetestudisestadistics@ajrubi.cat indicant-hi el nom, edat, zona de residència i telèfon de contacte.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí