Política local

El govern de Rubí preveu tancar el mandat amb 43 milions d’euros en inversions

La suma neix de la despesa invertida en projectes finalitzats, en execució, en licitació i una modificació pressupostària

El govern de Rubí preveu tancar el mandat amb 43 milions d’euros en inversions

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’equip de govern de Rubí (Vallès Occidental) preveu acabar l’actual mandat amb una xifra rècord d’inversions: 43 milions d’euros. Així ho han explicat als mitjans de comunicació l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el portaveu d’En Comú Podem i regidor de govern, Andrés Medrano Muñoz.

La primera regidora i el portaveu dels comuns han dividit els 43 milions d’euros d’inversió entre projectes acabats, que sumen vuit milions d’euros; projectes que s’estan executant, que es tradueixen en una inversió de 6,9 milions d’euros; les inversions que es troben en fase de licitació o aprovació per valor de 26 milions d’euros i una modificació pressupostària que permetrà dedicar dos milions d’euros més a projectes per a la ciutat.

Notícies relacionades

Per a la màxima responsable política de la ciutat, les inversions constaten que malgrat la pandèmia i les seves conseqüències «la ciutat no s’ha aturat. De fet, hem avançat a un ritme superior al de moltes ciutats. Acabarem el mandat amb una xifra d’inversió de 43 milions d’euros, una xifra rècord que situa la ciutat en el camí per aconseguir el nostre objectiu: tenir una ciutat més amable, més saludable... en definitiva, una ciutat més humana i millor per viure».

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí