Cultiu sostenible

Rubí obre un nou termini per a la sol·licitud de parcel·les als horts de Cova Solera

Aquells que vulguin participar del procés selectiu hauran d’enviar el formulari de manera telemàtica abans del 20 de gener

Rubí obre un nou termini per a la sol·licitud de parcel·les als horts de Cova Solera

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha obert un nou termini per a la sol·licitud de parcel·les als horts municipals de Cova Solera, oberts a la ciutadania per al cultiu sostenible d’autoconsum.

L’equipament disposa d’un total de 65 parcel·les, de les quals 16 ja estan reservades per persones usuàries prioritzades per part dels Serveis Socials locals, 21 han sigut adjudicades per convocatòria i 28 resten a l’espera d’atorgament en el procés selectiu vigent.

Les sol·licituds d’aquells que vulguin sol·licitar una parcel·la s’hauran de presentar abans del dia 20 de gener de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica del consistori, omplint el formulari corresponent.

Vigència de tres anys

Concretament, s’atorgarà una autorització per a entitats, que hauran d’adjuntar un projecte a la seva sol·licitud, i les 27 restants es destinaran a persones físiques amb diferents perfils.

L’autorització tindrà una vigència de tres anys i comportarà el dret a l’ús de 39 metres quadrats en el cas de les autoritzacions per a persones físiques i de 330 metres quadrats en el cas de l’entitat. A més, es disposarà d’un metre cúbic per metre quadrat anual d’aigua (si se supera aquesta xifra s’haurà de fer l’abonament econòmic corresponent). Els usuaris també disposaran de taquilles personals i lavabos.

Notícies relacionades

Segons ha explicat el consistori, s’assignarà un número correlatiu d’ordre a cada sol·licitud que compleixi amb els requisits establerts al reglament. Aquest número s’utilitzarà en cas que la demanda superi el nombre de parcel·les ofertes i, per tant, sigui necessari realitzar un sorteig.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí