Intercanvi internacional

Estudiants de Rubí participen en un programa mediambiental d’Erasmus +

Alumnes de Dinamarca i Alemanya fan una visita a l’Ajuntament per conèixer l’estratègia municipal contra el canvi climàtic

Estudiants de Rubí participen en un programa mediambiental d’Erasmus +

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano, han rebut aquest dijous a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) els alumnes que participen en el programa Erasmus+ sobre medi ambient.

La visita s’emmarca en la beca Erasmus + KA2 que ha obtingut l’institut Torrent dels Alous per un projecte educatiu entorn del medi ambient en col·laboració amb dos països europeus, Alemanya i Dinamarca.

En el marc d’aquesta proposta, l’alumnat de batxillerat de tres centres educatius, un de cada país, realitza un estudi comparatiu sobre les diferents polítiques mediambientals dels seus respectius municipis, que inclou l’estructura política que s’ocupa, sistema de reciclatge que s’utilitza en cada població i l’anàlisi de l’entorn dels centres educatius.

Hi participen un total de 15 alumnes de l’Institut Torrent dels Alous de Rubí, vuit alumnes del Fichte Gymnasium de Hagen (Alemanya) i vuit joves del Klarup Skole d’Aalborg (Dinamarca). Abans de visitar aquests dies Rubí, l’alumnat ha estat també a Dinamarca i Alemanya.

Notícies relacionades

Després de la trobada a l’ajuntament, els alumnes han acompanyat al regidor de Medi Ambient fins a l’edifici Rubí Forma per fer una nova visita dedicada a la proposta Rubí Brilla. Medrano també ha parlat amb l’alumnat sobre la importància de la transició ecològica i ha detallat l’estratègia municipal de lluita contra el canvi climàtic.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí