El 3 de setembre

Una manifestació rendirà homenatge als dos ciclistes de Rubí atropellats

  • L’Ajuntament de Rubí i la Federació Catalana de Ciclisme celebraran una concentració per reclamar més seguretat als ciclistes a les carreteres

  • L’ens federatiu ja ha anunciat que es personarà com a acusació particular en la causa contra l’autor de l’atropellament; el consistori estudia l’acció

Una manifestació rendirà homenatge als dos ciclistes de Rubí atropellats

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) i la Federació Catalana de Ciclisme celebraran un acte a la mateixa localitat vallesana amb l’objectiu de reclamar més seguretat per als ciclistes a les vies públiques i rendir homenatge als dos rubinencs que van morir diumenge en un atropellament a Castellbisbal.

Així, el 3 de setembre s’ha convocat al col·lectiu ciclista a partir de les 10 h a la rambla del Ferrocarril per iniciar una marxa en direcció a l’Ajuntament, on hi haurà parlaments i un minut de silenci en record de les víctimes. L’acte se celebrarà sota el lema ‘¡Prou ciclistes morts a les carreteres!’.

La Federació Catalana de Ciclisme ja ha anunciat que es personarà com a acusació particular en la causa contra l’autor de l’atropellament, que es troba actualment en presó provisional. L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha avançat que l’ajuntament també estudia fer-ho, sempre que els Serveis Jurídics municipals determinin que és legalment possible.

Notícies relacionades

«Sabem que qualsevol cosa que es faci ara no evitarà el dolor que ha provocat aquest atropellament i que, per descomptat, no ens tornarà els nostres veïns. No obstant, creiem que és important treballar perquè successos com a aquest no es tornin a repetir, procurant més seguretat als ciclistes i garantint penes d’acord amb un crim d’aquesta magnitud», ha declarat la primera regidora.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí