Vallès Occidental

Multat l’home que va amenaçar de mort l’alcaldessa de Sant Cugat pel tancament de la discoteca Drinkking

Haurà de pagar 6 euros diaris durant 45 dies i assumir les despeses del procediment judicial

Multat l’home que va amenaçar de mort l’alcaldessa de Sant Cugat pel tancament de la discoteca Drinkking

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí (Vallès Occidental) ha condemnat a una multa de 6 euros diaris durant 45 dies l’home que va amenaçar de mort l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, després de produir-se el tancament de la discoteca Drinkking.

En un judici ràpid celebrat el 28 de juliol i que l’ajuntament va fer públic ahir, el magistrat considera provat que Ingla va rebre amenaces a través d’Instagram, advertint-la que l’atropellaria passant-li per sobre sis vegades perquè no pogués «ni parlar per governar», amb insults com «mal follada», «filla de puta» i amenaçant de matar-li també el gos, ja que sabia on vivia. El condemnat pot presentar un recurs en un termini de cinc dies.

La persona que s’encarrega de gestionar les xarxes d’Ingla va interceptar els missatges, així com les trucades, i ho va traslladar a Ingla, que va considerar que el contingut dels missatges sobrepassaven la crítica pública. Una vegada interposada la denúncia corresponent, els Mossos d’Esquadra van identificar la persona que els havia enviat, que va negar ser l’autor material de les amenaces i les trucades. Segons la seva versió, les hauria emès «un desconegut», malgrat reconèixer que els insults sí que els havia proferit ell, una explicació que el jutge no va considerar versemblant.

Notícies relacionades

Per tot això, el condemna per un delicte lleu d’amenaces a una pena de 6 euros per 45 dies de multa, amb responsabilitat subsidiària en cas d’impagament, i a assumir les despeses del procediment.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí