Els atracaments van tenir lloc entre el 20 i el 23 de juny

Presó per a un home que va robar en cinc comerços de Rubí amenaçant amb un ganivet gros

Intimidava les víctimes i es va emportar la recaptació de la caixa de dos bars, una gasolinera, un supermercat i una farmàcia

Presó per a un home que va robar en cinc comerços de Rubí amenaçant amb un ganivet gros

Mossos d'Esquadra

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat de guàrdia de Rubí (Vallès Occidental) ha decretat l’ingrés a presó d’un home de 30 anys com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. En tots els casos, el modus operandi de l’individu es basava a amenaçar les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i les obligava a donar-li els diners de la caixa.

L’individu va ser arrestat el 24 de juny per agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí, que situen els cinc delictes comesos entre el 20 i el 23 de juny.

La cronologia dels robatoris

El primer robatori va tenir lloc el 21 de juny al voltant de les 16.45 h en una farmàcia. Un home, amb la cara tapada per un passamuntanyes de color verd, es va acostar a la caixa i va mostrar un ganivet de grans dimensions a una de les treballadores i, agafant-la pel braç, li va exigir els diners. El lladre es va emportar 540 euros.

L’endemà, a prop de les 15.45 h, un home, amb el mateix passamuntanyes verd, va accedir a un supermercat i va amenaçar el treballador amb un ganivet perquè li entregués els diners de la caixa. En aquesta ocasió, el lladre es va emportar 400 euros.

El 23 de juny, al voltant de les 10 hores del matí, l’autor, amb passamuntanyes, va entrar en una gasolinera i, amb el ganivet a la mà, va sostreure 360 euros de la caixa.

Els últims dos fets van passar el 23 de juny, a les 20.15 hores, en un bar. Un home va accedir al local amb la cara tapada, una gorra i un ganivet. Primer, va abordar un client i li va demanar la cartera. I després, es va acostar a la caixa i va exigir a la propietària del local els diners que hi havia.

La detenció

Notícies relacionades

Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí van establir un dispositiu per localitzar el presumpte autor, ja que disposaven de la descripció i les imatges de les càmeres de seguretat. Va ser l’endemà, el 24 de juny, que van localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada per les víctimes. Quan els agents es van acostar, l’home va intentar desfer-se d’un ganivet de grans dimensions igual que l’utilitzat en els cinc robatoris. A més, l’home portava la mateixa roba i el mateix passamuntanyes que en el robatori del supermercat. Per tot això, l’home va ser detingut com a presumpte autor de cinc delictes de robatori violent.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí