Festivitats

Camela i Cali & El Dandee: noms propis de la festa major de Rubí

El pregó anirà a càrrec dels responsables dels capgrossos del Club Natació Rubí

Camela i Cali & El Dandee: noms propis de la festa major de Rubí

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La festa major de Rubí (Vallès Occidental) torna del 28 de juny al 3 de juliol amb les actuacions de Camela (30 de juny) i Cali & El Dandee (1 de juliol) com a plats forts d’una programació amb més de 200 activitats. L’Escardívol serà novament l’escenari dels concerts més massius, però tampoc no hi faltaran propostes clàssiques com els correfocs, el correaigües amb el Bòjum, el Ball de Gitanes al carrer, el Holi Dolly Rubí Festival o les actuacions dels gegants de Rubí.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón, van presentar ahir la programació d’unes festes que arriben marcades per la recuperació de la normalitat després de dos anys i mig de pandèmia. En aquest sentit, es recuperaran tradicions com el festeig i el pregó a la plaça de Pere Aguilera, que aquest any anirà a càrrec dels responsables dels capgrossos del Club Natació Rubí, Montserrat Jiménez i Joan Manel Sampons, ja que l’entitat compleix el 50è aniversari.

Notícies relacionades

Aquest any també hi haurà algunes novetats, com el concurs Rubí té talent, amb l’objectiu de donar visibilitat als cantants de la ciutat, o el karaoke que s’instalarà a la plaça de Salvador Allende. A més, la programació també inclourà noves propostes familiars vinculades al Carnet 360, amb l’objectiu de promoure aquest instrument al servei de l’equitat educativa que ofereix oportunitats d’oci gratuïtes i obertes a tothom.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí Festes