Ocupació

Rubí registra el seu màxim històric de població ocupada

  • 34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donades d’alta a la Seguretat Social

Rubí registra el seu màxim històric de població ocupada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) va registrar aquest mes d’abril el seu màxim històric de població ocupada: 34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donades d’alta en algun dels règims de la Seguretat Social, 684 més que abans de l’inici de la pandèmia.

Així ho constata l’informe sobre indicadors econòmics estratègics que mensualment elabora la consultora Activa Prospect per encàrrec de l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí.

Així, Rubí guanya afiliacions a la Seguretat Social en tots els règims, augmenta l’ocupació i l’atur continua baixant. La mitjana anual de les afiliacions a tots els règims de la seguretat social, ja que la mitjana del 2022 es calcula amb les dades fins al mes d’abril, és la més alta des del 2009 amb 25.424 persones. El 2009 hi havia 25.305 persones afiliades a la seguretat social.

Notícies relacionades

La diferència absoluta respecte a febrer del 2020, moment d’inici de la pandèmia, és de 243 persones més, la millor xifra des d’abans de la crisi sanitària. La mitjana anual d’afiliacions al Règim Especial de Treball Autònom és la millor des del 2010: 4.327 persones, 83 persones més que el febrer del 2020.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO