Exposicions

L’Aula Cultural de Rubí se suma al Dia Internacional dels Museus i obrirà divendres fins a les 23 h

  • Els assistents podran veure la mostra ‘L’ànima de les coses’, de l’artista rubinenc Miquel Mas Martí

L’Aula Cultural de Rubí se suma al Dia Internacional dels Museus i obrirà divendres fins a les 23 h

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El divendres 20 de maig, l’Espai Expositiu Aula Cultural de Rubí (Vallès Occidental) amplia el seu horari habitual i estarà obert al públic fins a les 23 h. D’aquesta manera, l’Aula Cultural se suma a la commemoració del Dia Internacional dels Museus, tal com fan també el Museu Municipal Castell (MMUC) i el Museu Etnogràfic Vallhonrat, que aquests dies mostren una selecció d’eines de boter al vestíbul del Castell.

«Les persones que divendres s’acostin a l’Aula Cultural estaran convidades a una copa de cava», afegeixen des del consistori.

Fins al 23 de juliol, l’Aula Cultural mostra L’ànima de les coses, de l’artista Miquel Mas Martí. L’exposició revela el procés artístic del rubinenc a través de múltiples peces fragmentàries que representen l’embrió de la seva obra. L’exposició aplega peces en relleu treballades amb una tècnica similar al gofratge.

Les peces mostren l’empremta deixada per les restes de mobles vells d’època, moltes vegades trobats als contenidors, que al paper es recomponen i descobreixen la seva ànima. Mas inclou de vegades elements figuratius, que aprofundeixen en la idea que la bellesa és en les coses més simples i quotidianes.

L’Espai Expositiu Aula Cultural obre habitualment els dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Dia Internacional dels Museus

Notícies relacionades

Des de 1977, el Dia Internacional dels Museus es commemora el 18 de maig i vol acostar els museus i altres espais museístics a la ciutadania. La commemoració està promoguda pel Consell Internacional dels Museus (ICOM), que aquest any ha proposat com a lema ‘El poder dels museus’. D’aquesta manera, es vol reconèixer la capacitat que tenen els museus per transformar el món que els envolta.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí Museus