Cultura local

L’artista rubinenc Miquel Mas inaugura ‘L’ànima de les coses’

  • La mostra, que revela el procés artístic de Mas, podrà visitar-se a l’Espai Expositiu Aula Cultural de Rubí fins al 23 de juliol

L’artista rubinenc Miquel Mas inaugura ‘L’ànima de les coses’

www.miquelmasmarti.com / Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Expositiu Aula Cultural de Rubí (Vallès Occidental) acollirà del 12 de maig al 23 de juliol la mostra L’ànima de les coses, de l’artista Miquel Mas Martí. L’exposició revela el procés artístic del rubinenc a través de diverses peces fragmentàries que representen l’embrió de la seva obra.

Miquel Mas Martí va iniciar la seva trajectòria artística fa 60 anys, quan només en tenia 13. L’ànima de les coses commemora aquesta llarga carrera mostrant al públic «el que els artistes no solen compartir»: les etapes de preparació abans de la realització de l’obra definitiva, procediments creatius molt personals que fan encara més fascinant la posada en escena final.

L’exposició reuneix diverses peces en relleu treballades amb una tècnica similar al gofratge, un procés que consisteix a produir un relleu en el paper per efecte de la pressió. En aquestes es pot veure l’empremta deixada per les restes de mobles vells d’època, moltes vegades trobats als contenidors, que al paper es recomponen i mostren la seva ànima. Mas inclou de vegades elements figuratius, que aprofundeixen en la idea que la bellesa és en les coses més simples i quotidianes.

Notícies relacionades

L’Espai Expositiu Aula Cultural obre els dijous i divendres, de 17 a 20 h, i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO