Festivals de música

Mishima, Gertrudis i LOS40 ‘on Tour’, primers grans noms del cartell del RRandom 2022 de Rubí

  • La sisena edició del festival tindrà lloc del 24 de juny al 3 de juliol als escenaris habituals

  • L’Escardívol, La Sala, l’amfiteatre del parc del Castell i la plaça del Doctor Guardiet acolliran els diferents grups

Mishima, Gertrudis i LOS40 ‘on Tour’, primers grans noms del cartell del RRandom 2022 de Rubí

Ayuntamiento de Rubí

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mishima, Gertrudis, La Salseta del Poble Sec, Versión Imposible i LOS40 ‘on Tour’ són les primeres confirmacions de la sisena edició del Rubí Random Music Festival, que se celebrarà del 24 de juny al 3 de juliol.

Després de dos anys de pandèmia, el festival de música de Rubí (Vallès Oriental) podrà recuperar un dels seus emblemes: els concerts multitudinaris a l’Escardívol. Aquest espai d’accés lliure i gratuït es combinarà, com sempre, amb els escenaris de l’amfiteatre del parc del Castell, el Teatre Municipal La Sala i la plaça del Doctor Guardiet per «donar cabuda a una oferta musical diversa i adaptada a diferents públics», asseguren des del consistori.

El cartell del RRandom estarà integrat per una vintena de noms de l’escena musical catalana i espanyola. Entre els primers confirmats destaca Mishima, un dels grups més importants de l’indie-pop català, que actuarà a l’Escardívol el dimecres 29 de juny. La nit del 29 de juny, l’Escardívol també acollirà Gertrudis. Els garriguencs, amb més de vint anys de trajectòria, «són representants de la rumba catalana més fresca», remarquen des de l’Ajuntament de Rubí.

La festa també estarà assegurada amb La Salseta del Poble Sec, formació que celebra 45 anys sobre els escenaris i és capaç de mobilitzar diverses generacions amb les seves versions i temes propis. La Salseta actuarà a la plaça del Doctor Guardiet el dissabte 2 de juliol. En l’àmbit de les versions també tocaran els Versión Imposible. El grup de David Moreno és l’únic que ha estat en totes les edicions del RRandom i aquest any no serà una excepció. El seu concert serà el dissabte 2 de juliol a l’Escardívol.

L’última confirmació del festival és l’espectacle LOS40 ‘on Tour’, a càrrec dels ‘dj’ de LOS40. La nit del divendres 1 de juliol, el públic de l’Escardívol podrà tornar a ballar en una sessió amb els èxits del pop. La resta d’artistes d’aquest RRandom s’aniran anunciant els pròxims dies a través dels canals de comunicació oficials del festival i de l’ajuntament de la ciutat.

Notícies relacionades

Com sempre, tots els concerts del RRandom seran gratuïts excepte les actuacions que tindran lloc al Teatre Municipal La Sala i algunes del parc del Castell, que «seran, en tot cas, de preus bastant ajustats». Part del festival coincidirà amb la celebració de la festa major de sant Pere, que va del 28 de juny al 3 de juliol.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO