Successos

Mor un treballador de 51 anys al caure al buit a Rubí

Els Mossos d’Esquadra investiguen els motius pels quals la víctima s’ha precipitat

Mor un treballador de 51 anys al caure al buit a Rubí
1
Es llegeix en minuts
EFE

El treballador d’una empresa de manteniment ha mort avui als 51 anys al precipitar-se al buit quan estava col·locant una línia de vida, un sistema anticaigudes, en una nau industrial de Rubí (Vallès Occidental). Les anomenades línies de vida són les cordades de seguretat que es munten per evitar, precisament, caigudes des de grans altures.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, aquest accident laboral ha succeït poc abans de les 15.30 hores, quan han rebut l’avís que l’operari ha caigut i s’ha precipitat al buit. La policia catalana està investigant els motius pels quals el treballador ha caigut al buit.

La víctima mortal és un home de 51 anys i nacionalitat espanyola. Al lloc dels fets hi han actuat dotacions dels Mossos, de la Policia Local de Rubí i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han comunicat aquest accident laboral mortal al jutjat d’instrucció de guàrdia de Rubí i al departament de Treball de la Generalitat, d’acord amb els procediments habituals en aquest tipus de sinistres.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO