Successos

Detinguts dos homes per vuit robatoris a Rubí, Viladecans i altres ciutats de l’àrea metropolitana

Els investigats van ser detinguts «in fraganti» en un domicili de Lliçà de Vall

Detinguts dos homes per vuit robatoris a Rubí, Viladecans i altres ciutats de l’àrea metropolitana
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 22 i 40 anys com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a l’interior de domicilis, dos robatoris amb força en vehicles i un furt en diferents poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona, com Rubí (Vallès Occidental), Viladecans (Baix Llobregat), Abrera (Baix Llobregat), Igualada (Anoia) i Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

La investigació es va iniciar a mitjans de febrer quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat en un centre comercial d’Abrera, ha explicat aquest dimecres la policia catalana.

Gràcies a la revisió de les imatges gravades per les càmeres de seguretat, entre altres tasques d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets.

Dies després, els investigadors van aconseguir esbrinar que la persona investigada hauria comès diversos delictes, principalment furts i robatoris en diferents municipis, i que treballava esporàdicament de manera coordinada amb un altre home per perpetrar-los.

Quatre robatoris en 21 dies

Els investigadors van determinar que en un període de 21 dies aquestes persones havien comès quatre robatoris amb força en domicilis dels municipis d’Abrera, Igualada, Rubí i Sant Cugat del Vallès, així com dos robatoris amb força en vehicles a Abrera i Barcelona i un furt a una persona d’edat avançada a Viladecans.

Els agents van portar a terme un dispositiu per detenir els dos homes investigats i finalment, el 8 de març, van ser detinguts «in fraganti» després de cometre un robatori amb força en un domicili de Lliçà de Vall.

Notícies relacionades

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar les joies, els diners i els objectes que acabaven de sostreure. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Rubí i Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO