3,66 euros per habitant

Rubí dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa dels llums

La ciutat vallesana és la que més inverteix per habitant en la il·luminació nadalenca de tot l’Estat

Rubí dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa dels llums

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) va donar divendres el tret de sortida de les festes nadalenques amb l’encesa dels llums. Un centenar de persones es van reunir a la plaça de Pere Aguilera per assistir a un espectacle audiovisual projectat a la façana de l’ajuntament i d’aquesta manera donar inici a la programació d’activitats nadalenques, que s’allargarà fins a mitjans de gener.

Sota el lema Torna la il·lusió, Rubí proposa un Nadal de retrobament, en què, si el Procicat ho permet, es recuperaran la majoria de tradicions que van quedar interrompudes per la pandèmia.

Entre les ornamentacions de llums es troba el túnel de llum ubicat al carrer de Maximí Fornés, un passadís de 36 metres de llarg amb 42.000 bombetes led que s’activarà dues vegades al dia fins al 6 de gener, al ritme de diferents músiques nadalenques.

Una despesa de 3,66 euros per habitant

Rubí és la ciutat de l’Estat que destina més inversió per habitant als llums de Nadal, amb un pressupost de 280.000 euros. Un estudi comparatiu entre la despesa en il·luminació nadalenca per habitant fet pel programa de TV3 ‘Planta baixa’ ha posat en relleu que Rubí gasta 3,66 euros per ciutadà, un import més gran que el de Vigo, la capital espanyola d’il·luminació nadalenca, que hi destina 3,16 euros.

Notícies relacionades

Si ens fixem en els números absoluts, Madrid gastarà 3,6 milions; Barcelona, que estrena la seva il·luminació de Nadal més ambiciosa, 2,15, i Vigo, 929.052 euros.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO 

Temes:

Rubí Nadal