Iniciatives municipals

Rubí Jove oferirà assessorament i orientació per a l’obtenció de beques d’estudis postobligatoris

El servei es posarà en marxa entre l’1 de setembre i el 15 d’octubre, coincidint amb la fi del termini de presentació de sol·licituds per a les beques universitàries

adult-3052244 1920

adult-3052244 1920

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alumnat de Rubí (Vallès Occidental) interessat a accedir a beques i ajudes per cursar estudis postobligatoris tornarà a comptar aquest any amb l’espai d’orientació i acompanyament de Rubí Jove. Els interessats hauran de demanar hora a través de la web o per via telefònica (936.991.663).

El servei es posarà en marxa entre l’1 de setembre i el 15 d’octubre, coincidint amb la fi del termini de presentació de sol·licituds per a les beques universitàries. L’assessorament, explica l’Ajuntament, persegueix facilitar a l’alumnat la continuïtat dels seus estudis més enllà de l’etapa obligatòria.

Així, els professionals de Rubí Jove oferiran suport a totes aquelles persones que vulguin sol·licitar la beca del Ministeri d’Educació i Formació Professional del Govern espanyol i/o la beca per a estudis universitaris, iniciativa del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Notícies relacionades

L’any passat, el servei d’orientació i acompanyament de Rubí Jove va assessorar 40 persones.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí Beques