Millores municipals

L’Ajuntament de Rubí dona a conèixer el projecte de millora del camp de futbol

L’Ajuntament va aprovar de manera inicial el projecte el mes de juny passat i pròximament s’iniciarà la licitació de les obres

L’Ajuntament de Rubí dona a conèixer el projecte de millora del camp de futbol

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha presentat el projecte executiu de nous vestidors i altres dependències del camp esportiu del 25 de setembre a l’entitat que fa ús de les instal·lacions, el Club Joventut 25 de setembre.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, juntament amb el primer tinent d’Alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, el regidor de Plantejament Urbà, Rafael Güeto Ortiz i el regidor d’Obra Pública i esport, Juan López Núñez, van comparèixer, dimecres passat, 22 de juliol, davant del Club per presentar l’actuació que permetrà dotar a la instal·lació esportiva d’un nou edifici que aglutinarà els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats.

L’alcaldessa ha assegurat que «aquest projecte suposarà una millora substancial per al camp de futbol del 25 de setembre. La nostra voluntat és anar adequant les instal·lacions esportives de la ciutat perquè continuïn funcionals per a les entitats que les utilitzen».

Les obres de millora

El Govern Local ja ha executat la fase prèvia que ha consistit a traslladar els mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això ha permès alliberar l’espai que ocupaven, on es construirà el nou edifici, i alhora garantirà el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.

La nova construcció acollirà vuit vestidors per a jugadors i jugadores amb capacitat per a 25 persones cadascun, tres vestidors d’àrbitres amb capacitat per a tres persones, una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club al costat d’una sala de recuperació, grada amb capacitat de 900 m2 i un espai de bar i local a disposició del barri, entre altres millores.

Notícies relacionades

L’Ajuntament va aprovar de manera inicial el projecte el mes de juny passat i pròximament s’iniciarà la licitació de les obres.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí