Estiu 2021

El primer Saló del Còmic i el Manga de Rubí obrirà la programació de l’Estiu Jove

La proposta tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la rambla del Ferrocarril amb la participació d’editorials, autors/es i llibreries locals

ealos40812993 saln del manga

ealos40812993 saln del manga / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí Jove dona el tret de sortida a les propostes d’estiu per als joves d’entre 12 i 29 anys amb la primera edició del Saló del Còmic i el Manga de Rubí (Vallès Occidental).

La proposta tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la rambla del Ferrocarril amb la participació d’editorials, autors/es i llibreries locals. A més de còmics de tots els estils, també s’hi han programat activitats paral·leles, actuacions i firma de llibres.

D’altra banda, l’Estiu Jove 2021 ha preparat propostes que tenen a veure amb el benestar físic i emocional de les persones joves, amb tallers de diferents esports, disciplines i balls: boxa, ‘skate’, break dance, K-Pop, patins en línia, ‘twerking’ i parkour, entre d’altres.

Quatre cursos d’accions formatives

Paral·lelament, explica el consistori, les propostes també busquen donar resposta a les necessitats informàtiques i tecnològiques i facilitar l’ús de diferents eines i plataformes per realitzar i editar fotografies i vídeos. Així, s’han previst tallers de fotografia amb el mòbil i informàtica.

La programació també recupera les accions formatives i proposa quatre cursos: un curs de premonitors/es, per a la iniciació al monitoratge d’activitats d’oci; un curs de monitor/a d’activitats d’oci infantils i juvenils; un curs de cuidador/a de nens amb necessitats educatives especials, i un curs de dinamitzador/a poliesportiu.

Notícies relacionades

Totes les activitats i formacions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a la web de Rubí Jove.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí