18 milions d’euros

Vivenda i espai públic centren les primeres inversions de Rubí el 2021

Per la seva banda, el desplaçament de les línies d’alta tensió rebrà una dotació d’1,8 milions

Vivenda i espai públic centren les primeres inversions de Rubí el 2021
1
Es llegeix en minuts

El Govern municipal de Rubí (Vallès Occidental) va presentar dimarts passat el primer paquet d’inversions inclòs en el pressupost municipal del 2021, una partida econòmica que ascendeix fins als 18 milions i que té com a objectius principals «ampliar el parc de vivenda i millorar l’espai públic de la ciutat», tal com van exposar en roda de premsa l’alcaldessa, Ana María Martínez, (PSC) i la regidora de Vivenda, Ànnia Garcia.

D’aquestes iniciatives, a la inversió en vivenda es destinaran 4,1 milions d’euros. D’altra banda, el desplaçament de les línies d’alta tensió rebrà una dotació d’1,8 milions.

A més, aquest primer tram d’inversions proposa la millora de l’estadi del Club de Futbol Joventut 25 de setembre, que rep 3 milions d’euros.

Préstec de 18,4 milions

Per portar a terme aquests projectes, el pressupost 2021 inclou un préstec de 18,4 milions. D’aquesta quantitat, el Ple municipal del mes d’abril ha aprovat una primera part que s’estén cap a 12,6 milions d’euros, que permetran la posada en marxa de les accions.

Aquest préstec s’ha aconseguit a través de la Diputació de Barcelona mitjançant el Crèdit Local de Recolzament al Finançament, que comporta una subvenció de part dels interessos. En aquest cas, suposa un estalvi de 333.000 euros a les arques municipals.

Notícies relacionades

Nota de premsa aquest dimarts. L’alcaldessa ha afegit que «aquest pla suposarà una millora general de la ciutat en diferents àmbits».

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments