NETEJA MUNICIPAL

Rubí incorpora nou nous vehicles a la flota municipal dedicada a la neteja viària

En concret, les noves unitats, que substituiran models antics, són tres escombradores duals i sis furgonetes de caixa oberta

Aquestes últimes incorporacions se sumen a l'aigualejadora, les quatre escombradores i els 25 carros de neteja que ja es van incorporar al setembre

rubi-limpieza

rubi-limpieza

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí ha incorporat aquesta setmana un nou paquet de vehicles a la seva flota municipal dedicada a l’execució de tasques de neteja viària a la ciutat. En concret, les noves unitats, que substituiran models antics, són tres escombradores duals i sis furgonetes de caixa oberta

Les escombradores duals, explica el consistori, treballen amb una combinació de propulsió d’aigua a pressió i una màquina d’escombrada mecànica. Disposen de raspalls davanters, una boca d’aspiració i tenen unes mangueres que projecten aigua a través d’un broquet de cabal regulable. 

L’objectiu d’aquestes escombradores, aclareix el govern local, és «arrossegar i acumular els residus» fins a l’àrea d’abast de l’escombradora, on seran recollits pels raspalls circulars de la màquina i posteriorment aspirats. Segons declara l’Ajuntament, es preveu que aquests dispositius els controlin «un o dos peons que treballen en col·laboració amb els conductors de la mateixa màquina». 

La flota rubinenca 

D’altra banda, les furgonetes de caixa oberta s’utilitzaran en la neteja de placessolars i en treballs de repàs, aquests últims en horari de tarda. 

Aquestes últimes incorporacions se sumen a l’aigualejadora, les quatre escombradores i els 25 carros de neteja que ja es van incorporar el mes de setembre passat, com ja va informar EL PERIÓDICO, i que també substitueixen maquinària que havia quedat obsoleta. 

Notícies relacionades

En suma, la flota rubinenca «consta d’uns 45 vehicles», quantifica l’Ajuntament, entre camions de recollida de residus, furgonetes de recollida i de neteja viària, escombradores i altres vehicles auxiliars. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments