ESPAI PÚBLIC

Rubí substituirà cinc pollancres amb risc de caiguda de la zona del cementiri de cara a la festivitat de Tots Sants

«La retirada d'aquests arbres, que han arribat a la seva vida útil, respon a la voluntat d'evitar possibles danys a la ciutadania», aclareix l'ajuntament

Els nous arbres que es plantaran en substitució dels pollancres fets malbé corresponen a l'espècie liquidàmbar, «una espècie ornamental»

rubi-pollancres

rubi-pollancres

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí retirarà aquest dilluns 19 d’octubre cinc pollancres de la zona del cementiri municipal que estan arribant al final de la seva vida útil i que tenien risc de caiguda. Els arbres es replantaran per exemplars de liquidàmbar

El consistori, detalla, ha decidit portar a terme l’actuació aquesta setmana a causa de l’«elevada afluència de rubinencs» que s’espera per a la festivitat de Tots Sants en aquesta zona. 

Alguns d’aquests pollancres, explica l’ajuntament, «s’han trencat parcialment» durant els últims mesos, cosa que «ha provocat la caiguda de branques seques de dimensions considerables».

Liquidàmbar: l’espècie que substituirà els pollancres

Els nous arbres que es plantaran en substitució dels pollancres fets malbé corresponen a l’espècie liquidàmbar, «una espècie ornamental que ofereix una interessant gamma cromàtica a la tardor», relata el consistori.

Notícies relacionades

Tot i que la retirada dels pollancres sigui avui dilluns, la replantació de les noves espècies es realitzarà al llarg de tota la setmana. A més, apunta l’ajuntament, es col·locarà cautxú als escocells. 

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA