CULTURA

El Teatre Municipal de Rubí, La Sala, dona el tret de sortida a la temporada amb 'T'estimo si he begut'

La nova programació estarà formada per tots aquells espectacles que es van veure ajornats per la pandèmia a més de per alguns nous títols

S'aplicaran les mesures higièniques i sanitàries «amb l'objectiu que el públic pugui disfrutar de la cultura de manera segura i confortable»

rubi-teatre

rubi-teatre

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Municipal La Sala comença nova temporada aquest divendres 25 de setembre amb l’espectacle ‘T’estimo si he begut’, amb text d’Empar Moliner  i direcció de David Selvas. Aquesta funció suposa el retorn de les arts escèniques a l’equipament cultural rubinenc després de sis mesos d’aturada causats per l’emergència sanitària. 

La nova programació de la Sala estarà formada per tots aquells espectacles que es van veure ajornats amb motiu de la pandèmia a més de per alguns nous títols que, informa l’Ajuntament, «es confirmaran pròximament».

El Teatre Municipal La Sala aplicarà «les mesures higièniques i sanitàries fixades per les autoritats amb l’objectiu que el públic pugui disfrutar de la cultura de manera segura confortable». Així, l’aforament  es veurà reduït mitjançant la inhabilitació de butaques, les entrades sortides es faran per accessos diferents de manera esglaonada, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i no es distribuiran programes impresos en paper. 

Pròxims espectacles

Després de l’estrena de ‘T’estimo si he begut’, el 27 de setembre es podrà disfrutar de les tres píndoles escèniques que s’havien programat inicialment amb motiu del Dia del Teatre. Els espectacles es podran veure en diferents punts de l’equipament i, tot i que l’accés sigui gratuït, serà necessari reservar plaça prèviament. 

El 4 d’octubre es representarà la proposta de petit format ‘36 +1’, basada en el llibre ‘36 poemes a partir del 36’ de Ricard Creus, dins del cicle ‘Entre bambolines’. El 17 del mateix mes, Atalaya de Sevilla, portarà a l’escenari rubinenc ’El Rei Lear’ de William Shakespeare. Els dos espectacles s’havien programat inicialment en commemoració del Dia Mundial de la Poesia

El 18 d’octubre, La Sala acollirà ‘A vore’, Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, un espectacle que «confronta i integra llenguatges aparentment distanciats». Per tancar el mes d’octubre, el dia 25 es representarà a l’escenari rubinenc ‘El pare de la núvia’, una comèdia dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera

L’últim espectacle del qual l’Ajuntament ha anunciat data, el  28 de novembre, serà el muntatge ‘Nueva York en un poeta’, en el qual Alberto San Juan rendeix homenatge a Federico García Llorca i al seu llibre ‘Poeta en Nueva York’. 

Espectacles familiars 

D’altra banda, La Sala, amb l’objectiu de cobrir totes les franges d’edat, ha anunciat que dins de l’oferta familiar de ‘La Xarxa’, el 4 d’octubre, s’ha reprogramat ‘Oops!’ de la companyia Teatre Mòbil. A més, se suma a la temporada la proposta ‘La nena dels pardals’, de Teatre al Detall, que es podrà disfrutar el 22 de novembre

Notícies relacionades

La resta d’espectacles familiars que no es van poder fer per la Covid-19, com ‘Silenci...dansa’ i ‘The Postman’, es tornaran a programar per més endavant. 

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA   

Temes:

Rubí Teatre