NETEJA MUNICIPAL

Rubí renova cinc vehicles de neteja viària i 25 carros d'escombrada manual de la seva flota local

En total, la flota consta d'uns 45 vehicles, comptant camions de recollida de residus, furgonetes de recollida i de neteja viària, escombradores i altres vehicles auxiliars

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha assegurat que «els nous vehicles estan millorats tecnològicament per minimitzar la contaminació atmosfèrica»

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí va presentar aquest dimarts, 15 de setembre els nous vehicles per realitzar tasques de neteja viària que, informen, s’han incorporat recentment a la flota municipal i han substituït els models antics. 

Les noves incorporacions, en concret, són una màquina escombradora que utilitza aigua a pressió, quatre escombradores i 25 carros de neteja per als equips d’escombrada manual. Segons ha explicat el govern local, pròximament el servei comptarà amb tres escombradores més

En total, la flota rubinenca consta d’uns 45 vehicles, comptant camions de recollida de residus, furgonetes de recollida i de neteja viària, escombradores i altres vehicles auxiliars. 

Un compromís amb la sostenibilitat 

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha assegurat que «els nous vehicles estan millorats tecnològicament per minimitzar la contaminació atmosfèrica», de manera que complirien el compromís de la «sostenibilitat». 

Notícies relacionades

A més, aquests nous vehicles exhibeixen el lema ‘Amb tu cuidem el medi ambient’, amb el qual l’Ajuntament de Rubí diu que vol «buscar la complicitat dels rubinencs a l’hora d’avançar cap a la transició ecològica». Durant els pròxims mesos s’incorporarà aquesta imatge a la resta de maquinària. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA