CULTURA EN TEMPS DE COVID

Rubí celebrarà la Festa Major Petita de Sant Roc amb propostes de «petit format»

La festa tindrà lloc del 4 al 6 de setembre a l'Ateneu Municipal i evitarà els actes multitudinaris. La majoria de casos requeriran inscripció prèvia

Per adaptar-se a les recomanacions sanitàries, l'aforament serà limitat. L'Ajuntament assegura que, tot i així, «es mantindrà l'essència de la tradició»

festa-2018

festa-2018 / Cesar Font

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha anunciat que la Festa Major Petita de Sant Roc continua en peu i s’adaptarà per seguir les recomanacions sanitàries per a la contenció de la Covid-19.

El consistori i les entitats de la Taula de Cultura Popular i Tradicional de Rubí han presentat un programa amb quatre propostes per al primer cap de setmana de setembre.

Tot i que s’evitaran els actes multitudinaris i hi haurà limitacions d’aforament, l’Ajuntament de Rubí posa èmfasi que «es mantindrà l’essència de la tradició de Sant Roc: la cultura popular i tradicional catalana».

El programa en detall

Les activitats donaran el tret de sortida divendres dia 4 a les 19 h amb la conferència ‘Cultura popular en temps de Covid’, a càrrec del gestor cultural David Roselló. El mateix divendres, a partir de les 20.30 h, es podrà visitar a l’Ateneu una exposició amb els nous capgrossos de la ciutat.

Diumenge dia 6 se celebraran dos concerts als jardins de l’Ateneu. A les 18.30 h, sardanes amb la cobla Mediterrània i a les 20.45 h, cantada d’havaneresen mans de ‘La petita havana’. El consistori ha destacat que «per evitar cues, el concert d’havaneres no inclourà el tradicional rom cremat».

Notícies relacionades

Totes les activitats de la festivitat requeriran inscripció prèvia, a excepció de l’exposició de capgrossos. El govern local ha recordat que «com en la resta d’espai públic, serà obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància interpersonal».

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA  

Temes:

Ajuntaments