SUBVENCIONS MUNICIPALS

Rubí obrirà una nova convocatòria d'ajuts per a la pràctica esportiva

Es mantindrà el límit determinat fa dos anys, amb una màxima de 525 euros per sol·licitud, «amb l'objectiu que no hi hagi desequilibris entre disciplines»

El termini s'obrirà l'1 de setembre i s'allargarà fins al 22 del mateix mes. Es podrà gestionar de forma telemàtica o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania

segea53428733 deportes pelota bal n futbol para guasch200707130115

segea53428733 deportes pelota bal n futbol para guasch200707130115

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí posarà a disposició ciutadana una nova convocatòria de subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars i les activitats esportives d’inclusió  corresponents a la temporada 2019-2020. 

Aquests ajuts, disponibles a partir del setembre, estan destinats a nens i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que «realitzin activitats esportives a través d’entitats o associacions de mares i pares de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva de la disciplina concreta al municipi». 

Segons fa saber el consistori, es mantindrà el límit determinat fa dos anys, amb una màxima de 525 euros per sol·licitud, «amb l’objectiu que no hi hagi desequilibris entre disciplines». Les beques esportives d’aquesta temporada estaran dotades amb una partida pressupostària de 120.000 euros

Detalls i criteris de les subvencions 

L’Ajuntament de Rubí ha explicat que la concessió dels ajuts seguirà el funcionament regular i es farà segons la renda anual de la unitat familiar. La quantitat, puntualitzen, dependrà d’«un sistema de gradació». Així, en funció del nivell de renda, s’establirà el percentatge que correspongui a la família sol·licitadora. 

En el cas de les activitats d’inclusió, informa el consistori, els percentatges de subvenció s’incrementen en un 5% per a aquelles famílies que tinguin dret a rebre una ajuda parcial. 

Notícies relacionades

El termini per presentar les sol·licituds s’obrirà l’1 de setembre fins al 22 del mateix mes. La documentació, demana el govern local, «s’haurà de presentar preferentment de forma telemàtica», en cas que no sigui possible, es podrà fer presencialment a les oficines d’atenció a la ciutadania (OAC) mitjançant cita prèvia. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA  

Temes:

Ajuntaments