operació policial

Presó per al propietari i el treballador d'un bar de Rubí convertit en un important punt de venda de drogues

L'establiment era utilitzat com a tapadora per vendre cocaïna

200609--f-ndp-057--rpmn-ingressa-a-pres-propietari-local-que-traficava-amb-drogues

200609--f-ndp-057--rpmn-ingressa-a-pres-propietari-local-que-traficava-amb-drogues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana, en col·laboració amb l’Oficina de Relacions amb la comunitat de Rubí, van detenir tres persones, una dona de 33 anys i de nacionalitat hondurenya i dos homes de 47 i 24 anys i de nacionalitat pakistanesa, per un delicte contra la salut pública, ja que utilitzaven el bar on treballaven per traficar amb cocaïna.

L’arrest es va produir el 3 de juny i, el dia 6 d’aquest mateix mes el jutge ha decretat presó per als dos homes.

Important punt de venda

A començaments d’any el Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos de Rubí va tenir coneixement que en un local de la ciutat podia ser que s’estiguessin venent substàncies estupefaents i van iniciar una investigació per confirmar la veracitat de la informació.

Els agents van comprovar que el local rebia constants visites i que la gent que sortia portava droga a sobre, en concret, cocaïna. 

L’afluència de les visites era contínua i ininterrompuda en el temps, fins al punt que el local va acabar sent un punt de trobada de persones addictes, les quals eren les seves principals clientes.

La policia va esbrinar que el local el gestionaven tres persones, una dona i dos homes, un dels quals, l’amo del bar, i que el local servia de tapadora per a la venda de la droga.

El 3 de juny, els agents van realitzar un dispositiu al local amb l’objectiu d’intervenir les substàncies estupefaents i detenir els presumptes traficants de drogues. 

Dins del bar els agents van intervenir 17 grams de cocaïna, una arma llarga, 280 euros i altres objectes relacionats amb la venda de drogues. En l’operació va participar també la Policia Local de Rubí, que va realitzar una inspecció administrativa que va permetre detectar diverses irregularitats.

Notícies relacionades

Amb aquesta intervenció els agents han eliminat un important punt de venda de droga a Rubí, segons informen els Mossos. Els tres detinguts van passar a disposició judicial el dia 6 de juny i el jutge ha decretat l’ingrés a presó per als dos homes i llibertat amb càrrecs per a la dona.

Més notícies de Rubí