Els Mossos detenen tres persones per dos robatoris violents a Rubí

Els detinguts, amb antecedents, també estan acusats d'un delicte de lesions

29/08/2019 Agents de patrulla dels Mossos d’Esquadra.

29/08/2019 Agents de patrulla dels Mossos d’Esquadra. / MOSSOS D'ESQUADRA (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per cometre presumptament dos robatoris violents consecutius a la via pública a Rubí (Barcelona), segons informa la policia catalana en un comunicat.

Els fets en qüestió van passar el passat 14 de maig, quan els tres detinguts, de 39, 32 i 19 anys d’edat i de nacionalitat cubana, equatoriana i espanyola respectivament, van atracar una dona sobre les 00.10 de la matinada als voltants de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Rubí.

La víctima, una vegada envoltada per dos dels detinguts, va ser amenaçada i colpejada amb una ampolla al cap, i després li van arrencar una cadena que portava al coll, mentre el tercer esperava en un vehicle amb què van fugir després de perpetrar el robatori.

Uns 15 minuts després, els Mossos van rebre un nou avís d’un altre robatori amb violència, en el qual un home va ser amenaçat amb un ganivet de grans dimensions per robar-li el telèfon mòbil.

Notícies relacionades

Les descripcions facilitades per aquesta segona víctima als agents de la policia catalana, coincidia amb la dels dos homes del primer robatori i, gràcies a la col·laboració ciutadana i a diversos testimonis, els Mossos i la policia local de Rubí van detenir els tres atracadors.

Els detinguts, amb antecedents, estan acusats de dos delictes de robatori amb violència i d’un delicte de lesions.