SEGONS LA RENDA FAMILIAR

Rubí atorga 335 subvencions per a la pràctica esportiva

Els ajuts, corresponents a la temporada 2018-2019, es dirigeixen a nens i joves de 4 a 18 anys que fan esport a través d'entitats o les AMPA de la ciutat

image-1

image-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha resolt l’adjudicació de les subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars i les activitats esportives d’inclusió corresponents a la temporada 2018-2019. 

Aquest any s’han atorgat 335 ajuts a nens i joves d’un total de 25 entitats, sobre el total de 430 sol·licituds presentades. L’import que s’ha destinat a aquests ajuts ascendeix als120.000 euros previstos inicialment. 

Les subvencions es dirigeixen a rubinencs de 4 a 18 anys que fan activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi. 

Els conceptes subvencionables són les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva ─aquestes últimes fins a un màxim de 125 euros–. La concessió es fa segons la renda anual de la unitat familiar.

Predomini del futbol

Del total de 335 ajuts atorgats aquest any, més de la meitat han sigut sol·licitats per nens i joves que practiquen futbol. D’aquests, una desena ho fan al Club Escola Futbol Can Mir, una entitat que disposa actualment de diversos equips de jugadors amb diversitat funcional. I és que, com a novetat, les subvencions destinades a la temporada 2018-2019 s’han ampliat a activitats esportives d’inclusió, donant compliment a un acord del ple municipal.

La resta d’ajuts concedits cobreixen les següents disciplines: bàsquet, futbol sala, atletisme, escacs, patinatge, natació, handbol, rugbi, hoquei, gimnàstica, voleibol i arts marcials.

Notícies relacionades

La relació completa de subvencions atorgades i denegades es pot consultar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

Més notícies de Rubí 

Temes:

Beques