ELECCIONS GENERALS

55.053 rubinencs estan convocats a les urnes aquest 10-N

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través del web municipal on, en temps real, es faran saber les dades dels dos avanços de participació, a les 14 i a les 18 hores

image

image

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutadania de Rubí amb dret a vot està convocada aquest diumenge a les eleccions que han de definir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat. 

55.053 veïns i veïnes de Rubí poden exercir el seu dret a vot a partir de les 9 hores, moment d’obertura de les 25 escoles i les 85 meses electorals del municipi, fins a les 20 hores, moment del tancament.

Uns cinquanta treballadors del consistori actuaran com transmissors i representants de l’administració. La seva funció serà transmetre al Centre de Tractament de Dades el resultat de l’escrutini, en aquest cas de les dues convocatòries al Senat i al Congrés, de cada una de les meses que tingui assignades. 

També hauran de transmetre dades de les incidències en l’obertura de les meses electorals i els avanços de participació.

Seguiment de la jornada electoral

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través de l’apartat d’eleccions del web municipal on, en temps real, es faran saber les dades dels dos avanços de participació (14 h i 18 h)

Una vegada tancats els col·legis electorals, a les 20 hores, també es podrà consultar la dada de participació final i els resultats que es vagin coneixent.

També serà possible seguir la jornada electoral a través de l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per al sistema Android. En aquests comicis, i per motius tècnics, la versió per a iOS no serà plenament operativa.

Les xarxes socials de l’Ajuntament també informaran dels avanços de participació i del resultat final, així com també de possibles incidències que puguin passar durant la jornada. Precisament, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra engegaran un dispositiu especial amb motiu de les eleccions.

Notícies relacionades

Aquelles persones que no disposin de connexió a Internet, podran seguir l’escrutini dels vots a temps real des del ‘hall’ de l’Ajuntament, que estarà obert durant tot el dia.

Més notícies de Rubí